Без рук без сокири а зроблена хатина

Загадка про гніздо

Без рук, без сокири,
А зроблена хатина.

Відповідь на загадку: Гніздо

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)

Без рук без сокири а зроблена хатина