Загадка на кмітливість про смітник Ти швець, а чи знаєш, Де шкурі кінець? Відповідь на загадку: На смітнику
Загадка про цукерки Темненька, маленька, солоденька, Діткам миленька. Відповідь на загадку: Цукерка
Загадка про велосипед Триколісний друг у мене, Має він кермо зелене. Ще сидіння та педалі… Певно, ви його впізнали? Відповідь на загадку: Велосипед
Загадка про сливу Темно – сині карапузи Сонцю виставили пузи. На варення, в пироги, Наминать за дві щоки. Відповідь на загадку: Слива
Загадка про комин Тато високий, мама низенька, син кучерявий, дочка сліпенька. Відповідь на загадку: Комин, піч, дим, кагла (отвір у димарі)
Загадка про пилку Теля рогате На зуби багате, Не їсть, не п'є, Тільки дерево жує. Відповідь на загадку: Пилка
Загадка про зорі Тисячі овець, А між ними – баранець. Відповідь на загадку: Зорі і місяць
Загадка про кран Тезко мій будує дім, Я дам воду в домі тім. Відповідь на загадку: Кран
Загадка про небо Торох-торох по печі горох Ще й буханець хліба. Відповідь на загадку: Небо, зорі, місяць
Загадка про чорнило Така водиця – Тільки для письменного годиться. Відповідь на загадку: Чорнило