В кого кам'яна сорочка

Загадка про горіх

В кого кам'яна сорочка?

Відповідь на загадку: Горіх

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)

В кого кам'яна сорочка